Agenda

Cursus: Kunstmix - Instroom mogelijk!
4 - 8 jaar, 25 lessen, start vrijdag 17 september 
 van 15:00 - 16:00 uur, Cultuurkust Harderwijk 

Bijna alle kinderen zijn er gek op, maar op school is er niet altijd evenveel tijd voor (het geeft natuurlijk ook behoorlijk wat troep en gespetter). Bij Cultuurkust zijn we er op voorbereid. Als de kleine kunstenaar met oude kleren naar ons toe komt, staat niets hem of haar meer in de weg om spelenderwijs alles te leren over kleur, vorm en materiaal.

De eigen ontwikkeling staat centraal. We werken niet toe naar "werkjes", maar bouwen aan vertrouwen en creativiteit. Zo ontwikkelt het kind een vrije en kunstzinnige geest!

Kosten: €186,- voor 25 lessen.
Inschrijven kan hier.

Cursus: Jongerenacademie - Instroom mogelijk!
12 - 21 jaar, 25 lessen, start vrijdag 17 september van 18.30 - 20.30 uur, Cultuurkust Harderwijk

Wil je je verder ontwikkelen in de beeldende kunst? Gewoon omdat je het leuk vindt? Of misschien wel om de kunstacademie te gaan volgen? Bij de Jongerenacademie leer je werken met een breed assortiment aan materiaal en ontdek je allerlei technieken.

Jongeren leren hun ideeën vorm te geven en werken aan een portfolio. Ze krijgen door het jaar heen les van gastdocenten, werken samen en alleen aan hun werk. Uiteraard leidt alles naar een expositie in het jaar.

Kosten: €346,00 voor 25 lessen
Inschrijven kan hier

Workshop: Inktober
16+, 1 les, op donderdag 30 september van 18.30 - 21.00 uur, Cultuurkust Harderwijk

Veel mensen die houden van tekenen en illustraties zijn bekend met de term ”Inktober”. De maand oktober staat in het teken van Inkttekeningen. De Uitdaging is: elke dag één. Illustratrice Kim den Dulk helpt jou opstarten op 30 september. Deze “workshop” van 2,5 uur is voor iedereen vanaf 16 jaar.

Kosten: €32,- 
Inschrijven kan hier