'De wereld een beetje vrolijker maken, dat is mijn missie.'

Kim den Dulk

Hee daar, mijn naam is Kim en ik ben het gezicht achter Gemaakt door Kim. Als klein meisje was ik al gek op tekenen en het bedenken van verhalen. De keuze voor de kunstacademie (ArtEZ, Zwolle) was niet heel moeilijk en in 2012 studeerde ik af als docente beeldende kunst en vormgeving. Na mijn studie heb ik verschillende cursussen en masterclasses gevolgd op het gebied van illustratie en vormgeving. Mijn motto: je bent nooit uitgeleerd!

Op dit moment combineer ik het maken van illustraties met het lesgeven in tekenen aan kinderen en tieners. Iemand anders een handje op weg helpen met zijn creatieve proces, inspireren en iets nieuws laten leren, vind ik het mooiste van docentschap. 

Naast het lesgeven en illustreren, beheer ik ook mijn eigen webshop. Tekenen is leuk, maar nog leuker als je de resultaten ervan kan delen met anderen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een mooie print of een set kaarten, dan wijs ik je met veel plezier door naar mijn shop. In de toekomst hoop ik het te kunnen uitbreiden met meer prints en kaarten.

Mocht je een vraag hebben, stuur mij dan een berichtje.

Ook op social media ben ik actief. Let's connect!! Volg mij voor de laatste updates of stuur een berichtje. Ik ben benieuwd naar jou!