Kim's geklets: Een blog over creativiteit, tekenen, illustreren, D.I.Y.'s en leuke ideeën voor lessen in het (kunst)onderwijs. 

Kickstarters voor jouw creatieve dag

Je zit er helemaal klaar voor. Vandaag heb je tijd vrij gemaakt om echt eens lekker los te gaan op papier. Je potloden zijn geslepen, je stiften liggen op kleur en de pot met water staat klaar om je penselen uit te wassen.

Lees meer »

Hoe lijst je een print in?

Wanneer ik een print, kaart of illustratie bestel bij een illustrator, ben ik in gedachten al helemaal bezig hoe deze aan mijn muur zou staan. Aan mijn muur hangen allerlei werken die mijn inspireren en waar ik zo nu en dan naar kijk. Maar hoe lijst je een print in? Op zich is het inlijsten niet een heel moeilijk karwei, maar het werk tot zijn recht laten komen is wel een puntje.

Lees meer »

5 Tips als je beter wil worden in tekenen

Met deze blog geef ik je graag 5 tips als je beter wil worden in tekenen. Tekenen is een hele fijne hobby waar je ook je beroep van kunt maken. In de loop van de jaren heb ik een aantal handige trucs ontwikkelt waardoor ik niet alleen sneller, maar ook beter ben gaan tekenen. En deze deel ik nu graag met jou.

Lees meer »