Hee daar, ik ben Kim den Dulk en ik ben het gezicht achter Gemaakt door Kim. Ik ben een (freelance) vakdocent beeldend en illustrator. Ik geef les aan leerlingen in verschillende leeftijden. Ik vind het leuk om ze kennis te laten maken met nieuwe technieken en materialen en ze daarin te begeleiden. Dit doe ik met een enorme dosis enthousiasme, passie en plezier. Bij mij is geen één les hetzelfde.

Tekenen heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven, want het was (en is nog steeds) mijn uitlaatklep. Ik vind het fijn om mijn gedachten te ordenen terwijl ik ondertussen van alles op het papier krabbel. Ik zet tekenen in voor mijn eigen kleur- en knutselplaat ontwerpen, het illustreren in opdracht en ik vind het heel leuk om een educatief project van een mooie en vrolijke vormgeving te voorzien.
(Scroll naar beneden voor een impressie van mijn werk.)

Je ziet, de combinatie tussen werken als kunstvakdocent en illustrator is voor mij perfect. Ik vind het heel leuk dat ik leerlingen kan inspireren om iets met hun handen te doen en andersom inspireren zij mij ook weer. Het is een fijne wisselwerking. Een quote die daar heel goed bij past is de volgende: 

'De beste leraar is hij die het meeste van zijn leerlingen opsteekt.'

Jean de Boisson (pseudoniem C. Buddingh)

Geef ik alleen maar les en teken ik de hele tijd? Nee hoor. In mijn vrije tijd vermaak ik mij prima met een kaart- of bordspel, lees ik een boek en wandel ik graag met onze hond Pax. En met deze opsomming sluit ik mijn verhaal af. Hopelijk tot snel!
Liefs Kim