Algemene voorwaarden & Informatie

Voorwaarden zijn gewijzigd per 5 januari 2023 en gelden vanaf deze dag.

Bij het plaatsen van een bestelling geef je aan dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op de Webshop, Printables en Workshops.

Contact
Mocht je vragen hebben over een product of je bestelling, contact mij dan via e-mail: info@gemaaktdoorkim.nl . In het geval van een bestelling stuur dan je bestelnummer en je volledige naam mee. Alvast bedankt!

Portret acties

1. Het gebruik van het portret
- De portretjes die ik maak zijn voor persoonlijk gebruik. Wil je een portret voor commercieel gebruik, zoals je website, boek, webshop, producten of andere doelen? Stuur een bericht naar info@gemaaktdoorkim.nl en ik maak een offerte op maat voor je;
- Bij het delen op social media zou ik het fijn vinden als je mij tagt en linkt naar mijn socials;
- Het auteursrecht blijft ten allen tijden bij mij;
- Het portret mag niet gebruikt worden voor NFT's.

2. Correctierondes
- Er zijn geen schets- of correctierondes. Heb vertrouwen in de kunstenaar :)

3. Referentie materiaal
- Stuur referentie materiaal mee. Deze wordt enkel gebruikt voor het maken van het portret.

4. Prijs
- De prijzen zijn exclusief btw, in verband met de kleine ondernemingsregeling. Ik mag hierdoor geen btw berekenen en zal deze ook niet op de offerte of de factuur zetten;
- De prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten komen altijd voor rekening van de koper.

5. Verzending
- De uiterste datum waarop het wordt verzonden staat bij de productomschrijving.
- Ophalen is niet mogelijk, mits anders aangegeven;
- Zorg dat jouw adres correct is ingevuld, hiervoor ligt de verantwoordelijkheid bij jou. Heb je een foutje gemaakt? Stuur mij dan zo snel mogelijk een bericht toe. Mocht je niet op tijd de fout door hebben en heb ik jouw bestelling al verzonden, dan komt de bestelling mogelijk niet bij jou aan. Ik ben dan niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van de bestelling;

6. Leverbaarheid
- Ik doe mijn uiterste best om bestellingen op tijd te verzenden. Wanneer er vertragingen van de bestelling optreden, zal ik je hiervan ook op de hoogte stellen;
- Vertragingen van bestellingen die veroorzaakt worden door machten buiten mijn doen om (ziekte, sterfte, pandemie, epidemie, drukte bij de post) ben ik niet aansprakelijk voor;
- Ik ben niet aansprakelijk voor enige gevolgschade of schade wanneer de bestelling te laat geleverd wordt.

7. Ruilen en retourneren
- Portretjes kunnen helaas niet geruild of geretourneerd worden, omdat het hier om een gepersonaliseerd item gaat. Ben je ontevreden over je bestelling, neem dan contact met mij op.
- Helaas kan het voorkomen dat je pakket beschadigd raakt in de post. Mocht het voorkomen, stuur een foto van je pakket + je bestelnummer en je volledige naam via de e-mail naar mij. Maak hiervan melding binnen 7 dagen;
- Is je pakketje kwijt geraakt in de post? Stuur mij een e-mail met je volledige naam + bestelnummer en eventueel de tracking code van het pakket;

8. Klachten, aansprakelijkheid en geschillen
- In het geval van een geschil lossen wij deze gezamenlijk onderling op;
- De aansprakelijkheid van Gemaakt door Kim blijft te allen tijde beperkt tot het bedrag van het bestelde product;
- Heb je een klacht over het door mij geleverde product? Dan hoor ik dat graag van je. Neem bij klachten contact met mij op via de mail: info@gemaaktdoorkim.nl

9. Het gebruik voor mijn (online) portfolio en social media
Ik ben trots op de portretten die ik maak en vind het leuk om deze te laten zien aan de rest van de wereld. De portretjes worden opgenomen in mijn (online) portfolio en daarnaast ook geplaatst op social media. Wil je dit liever niet, geef het dan aan mij door.

Printables

Gebruik
- De printables, zoals o.a. de knutsel- en kleurplaten mag je enkel gebruiken voor persoonlijk gebruik. Dit betekent dat je de bestanden niet mag aanpassen en (door)verkopen, verspreidden, in gesponsorde posts mag gebruiken of het gebruiken voor commerciële doeleinden;
- Wordt een printable onrechtmatig gebruikt voor de doeleindes zoals hierboven omschreven, dan wordt er een licentie in rekening gebracht;
- Wil je de kleur- en of knutselplaten gebruiken voor commerciële doeleindes, publiceren of gebruiken voor je bedrijf?
Neem dan contact met Gemaakt door Kim op voor een licentie: dit kan hier
-  Wil je de resultaten delen op social media? Vergeet Gemaakt door Kim dan niet te taggen, een credit te geven of te verwijzen naar de site:
IG: @Gemaaktdoorkim
Facebook: @gemaaktdoorkim
www.gemaaktdoorkim.nl

Workshops

1: Toepasselijkheid
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van opdrachtgevers of (potentiële) deelnemers voor wat betreft cursussen en workshops.
1.2 Een overeenkomst met betrekking tot het volgen van een cursus of workshop komt tot stand door betaling van de desbetreffende cursus/ workshop in de webshop van Gemaakt door Kim.

2: Inschrijvingen
2.1 Alle cursussen en workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.
2.2 Gemaakt door Kim behoudt zich het recht om indien nodig de locatie te veranderen.
2.3 Na inschrijving ontvangt u een via e-mail, het bewijs dat de inschrijving definitief is.
2.4 Per workshop of cursus zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het aantal ligt tussen de 8 en 12 deelnemers per workshop.  Zodra een workshop of cursus vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten en is het niet meer mogelijk via de website een plek te boeken.
2.5 Door de inschrijving verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

 1. Afmelden door de deelnemer
  3.1 Bij annulering tot één week voor de workshop zal 50% van het verschuldigde workshop bedrag als annuleringskosten in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen één (1) week voor de workshop is het volledige workshopgeld verschuldigd en heeft de workshop deelnemer geen recht op restitutie van het reeds betaalde bedrag.
  3.2 Annulering door de workshop deelnemer van de workshop na aanvang van de workshop is niet mogelijk.
  3.3 Er worden geen annuleringskosten in rekening gebracht indien er sprake is van een geldige en aantoonbare annuleringsreden. Hierbij valt te denken aan overlijden, ziekte, andere baan en wordt in overleg met Gemaakt door Kim bepaald.
  3.4 Mocht de workshop deelnemer niet kunnen komen, dan mag deze ook zelf voor vervanging zorgen. De deelnamebevestiging van de workshopdeelnemer is overdraagbaar, maar graag via mail aanmelden.

 2. Annulering/verplaatsing door Gemaakt door Kim
  4.1 Gemaakt door Kim is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop te annuleren. Mocht een workshop of cursus geen doorgang vinden of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht.
  4.2 Gemaakt door Kim is gerechtigd tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop of cursus de datum van een workshop of cursus te wijzigen. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen.
  4.3 Gemaakt door Kim is gerechtigd bij ziekte de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd.

5: Betaling
5.1 De deelnemer is verzekerd van een plek voor de cursus/workshop na betaling van het volledige bedrag.
5.2 Mocht u beschikken over een kortingscode, dan dient u deze tijdens het betalingsproces in de webshop in te voeren. Na betaling kunnen kortingscodes niet meer worden ingevoerd, noch worden er restituties gedaan om deze te compenseren.

6: Klachten
6.1 Heb je een klacht over een workshop of cursus? Neem dan contact op met Kim via het contactformulier en ik zal mijn uiterste best doen om je daarbij van dienst te zijn.
6.2 Het indienen van een klacht ontslaat de deelnemer niet van de betalingsverplichting.

7: Aansprakelijkheid
7.1 Gemaakt door Kim aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.
7.2 Gemaakt door Kim is niet aansprakelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden.

8: Geheimhouding
8.1 Al het cursusmateriaal en de aanvullende documentatie zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt.

9: Overig
9.1 Gemaakt door Kim behoudt altijd het recht om de workshops en cursussen inhoudelijk te veranderen en/of prijzen te wijzigen.
9.2 Parkeerkosten en/of kosten van openbaar vervoer, indien van toepassing, zijn voor rekening van de deelnemer.
9.3 Als een deelnemer hinder veroorzaakt voor of tijdens een workshop of cursus, dan hebben wij het recht om deze persoon te weigeren of te verwijderen uit de workshop, en te weigeren voor volgende workshops of lessen van de cursus. De deelnemer krijgt hierbij het betaalde geld niet terug.

 

Webshop

Producten
- De producten die je in mijn webshop vindt, zijn met veel liefde gemaakt. De kaarten worden gedrukt in Nederland. Overige items worden in mijn eigen atelier gedrukt en/of met de hand gemaakt;
- Neem in acht dat producten qua kleur in de werkelijkheid iets kunnen afwijken van de schermweergave.  Met het maken en bewerken van de product foto’s probeer ik zo dicht mogelijk in de buurt van de oorspronkelijk kleuren te blijven;
- Wanneer je een product in de webshop koopt, betekent dit niet dat je de auteursrechten/copyright koopt. Je mag het product gebruiken, maar je mag het niet reproduceren of voor commercieel gebruik (denk aan een logo, flyer of voor je website etc.) gebruiken. Wil je dit wel doen? Neem dan contact met mij op. Het auteursrecht/copyright blijft ten allen tijden bij Gemaakt door Kim.

Bestellen en bestellingen
- Heb je binnen 2 dagen geen bevestigingsbericht van je order ontvangen? Kijk eerst in je ongewenste mailbox. Staat de mail hier ook niet in? Dan kan het zijn dat er iets mis is gegaan met de bestelling. Mocht dit gebeurt zijn, stuur mij dan een e-mail, dan lossen we het samen op; 
- De facturen en pakbonnen worden digitaal toegezonden: minder printen is minder bomen kappen en dat is weer beter voor het milieu;
- Bestel je voor iemand anders? Geef dit dan aan in het vakje ‘opmerkingen’. Dan zorg ik dat de offerte/factuur op jouw naam staat en de bestelling naar de ontvanger van de bestelling wordt verstuurd.
- Laat je jouw bestelling verpakken als cadeautje? Dan kan ik er een handgeschreven kaartje aan toevoegen en zorg ik dat de bestelling verder feestelijk verpakt wordt. Ik verpak helaas niet op thema (denk aan liefde, bruiloft, verjaardag etc.). Beledigende teksten ga ik niet mee akkoord.
- Mocht één van de items  in de webshop zijn uitverkocht, dan kan het zijn dat deze niet meer terugkeert. Mocht je graag willen weten of dit item terugkomt, stuur mij dan een mailtje.

Algemeen

Prijs
- De prijzen voor producten en diensten zijn indicatie prijzen;
- De prijzen zijn exclusief btw, in verband met de kleine ondernemingsregeling. Ik mag hierdoor geen btw berekenen en zal deze ook niet op de offerte of de factuur zetten;
- De prijzen zijn exclusief verzendkosten, dit kan €4,95 zijn voor een brievenbuspakketje of €7,50 voor een pakket. De verzendkosten komen altijd voor rekening van de koper. 

Verzending
- Binnen 1 - 3 werkdagen verzend ik jouw pakketje;
- Ophalen is niet mogelijk;
- De pakketjes worden verpakt als brievenbuspakketje. Het grootste brievenbuspakketje heeft de afmeting 350 mm x 250 mm x 28 mm. Mocht je een grote bestelling hebben geplaatst die niet in 1 brievenbuspakketje past, dan zal ik deze verpakken in een pakket en ook zodanig frankeren. De verzendmethode staat bij het product of (bij bestellen van huisdierportret) vermeld in de mail;
- Ik verpak de pakketjes met veel zorg. Dit kan extra bescherming zijn in de vorm van karton of het gebruik van bubblewrap of andere beschermingsmiddelen. Ik probeer zo min mogelijk plastic te gebruiken, maar soms kan ik niet anders omdat ik het product wil beschermen (denk aan weersomstandigheden). Wanneer het kan, gebruik ik gerecycled materiaal;
- Zorg dat jouw adres correct is ingevuld, hiervoor ligt de verantwoordelijkheid bij jou. Heb je een foutje gemaakt? Stuur mij dan zo snel mogelijk een bericht toe. Mocht je niet op tijd de fout door hebben en heb ik jouw bestelling al verzonden, dan komt de bestelling mogelijk niet bij jou aan. Ik ben dan niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van de bestelling;
- Check voor het bestellen of je brievenbus groot genoeg is. Het grootste brievenbuspakketje wat ik verzend is 350 mm x 250 mm x 28 mm. Brievenbussen, volgens PostNL, zouden 380 mm x 265 mm x 32 mm zijn. Mocht je brievenbus te klein zijn, neem dan contact met mij op. Ik zorg er dan voor dat je brievenbuspakketje verzonden wordt als pakket;
- Ik verzend op dit moment alleen binnen Nederland;
- Ik houd de levertijd van PostNL aan: 2 – 5 dagen;

Leverbaarheid
- Wanneer er vertragingen van de bestelling optreden, zal ik je hiervan op de hoogte stellen;
- Vertragingen van bestellingen die veroorzaakt worden door machten buiten mijn doen om (ziekte, sterfte, pandemie, epidemie, drukte bij de post) ben ik niet aansprakelijk voor;
- Ik ben niet aansprakelijk voor enige gevolgschade of schade wanneer de bestelling te laat geleverd wordt.

Ruilen en retourneren
- Heb je het verkeerde item ontvangen? Mijn excuses! Stuur een foto van je ontvangen pakket + je bestelnummer en volledige naam via de e-mail naar mij. Ik zal op mijn kosten alsnog het juiste item naar je toesturen;
- Helaas kan het voorkomen dat je pakket beschadigd raakt in de post. Mocht het voorkomen, stuur een foto van je pakket + je bestelnummer en je volledige naam via de e-mail naar mij. Maak hiervan melding binnen 7 dagen;
- Is je pakketje kwijt geraakt in de post? Stuur mij een e-mail met je volledige naam + bestelnummer en eventueel de tracking code van het pakket;
- Gepersonaliseerde items, zoals portretten, en Printables kunnen na afnemen niet meer geretourneerd worden.

Klachten, aansprakelijkheid en geschillen
- In het geval van een geschil lossen wij deze gezamenlijk onderling op;
- De aansprakelijkheid van Gemaakt door Kim blijft te allen tijde beperkt tot het bedrag van het bestelde product;
- Heb je een klacht over het door mij geleverde product? Dan hoor ik dat graag van je. Neem bij klachten contact met mij op via de mail: info@gemaaktdoorkim.nl